Rungsted Bådelaug

Spørgeskema? Klik her!

Bådelauget er bådejernes "grundejerforening", som tager bådejernes parti, og vi arbeder utrætteligt for bådejernes rettigheder og muligheder i Rungsted Havn. Bådejerne betaler langt den største del af havnens drift og vedligeholdsudgifter. Bådejerne er selve årsagen til, at Havnen eksisterer. Derfor skal de også have indflydelse.

Hørsholm Kommune har på et tvivlsomt grundlag ”hjemtaget havnen” per 1. juli 2015. Vi holder skarpt øje med hvad fremtiden bringer, og vi opfordrer dig til at blive medlem af Rungsted Bådelaug.

tirsdag den 26. marts 2019

Temamøde, havneudvidelse

Der blev i går afholdt et lukket såkaldt temamøde mellem Havnebestyrelsen og Kommunalbestyrelsen. På mødet præsenterede Havnebestyrelsen deres vision for Rungsted Havn, - en vision, som sejlerne ikke må se.

UPDATE: Havnebestyrelsen har valgt at rundsende dokumentet til bådejere/pladshavere. Nu har de også arbejdet på projektet i flere år, så det var vel passende med lidt info til havnens brugere.  


Vi har fået den tilsendt fra Jakob Nybo, medlem af KB, så sejlerne og pladshaverne kan se den her. Det er da kun rimeligt, da de med stor sandsynlighed kommer til at betale de 120mio, som visionen i bedste fald vil koste.

Klik her: Havnebestyrelsens Vision for Vores Havn.

Vi har ikke haft tid til at kommentere visionen. Det vender vi tilbage til.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar