Rungsted Bådelaug

Bådelauget er bådpladslejerne "grundejerforening", som tager bådejernes parti, og vi arbeder utrætteligt for bådejernes rettigheder og muligheder i Rungsted Havn. Bådejerne betaler langt den største del af havnens drift og vedligeholdsudgifter. Bådejerne er selve årsagen til, at Havnen eksisterer. Derfor skal de også have indflydelse.

onsdag den 20. marts 2019

Vision

Notat til Rungsted Havns bestyrelse efter møde med Jørgen Thorsell og Henrik Jørgensen 22.01.2019 ang. Vision for Rungsted Havns fremtid.
Rungsted Havn. (Klik for større)


Vision for Rungsted havn.

Vi ønsker, at Rungsted Havn, skal forblive i de nuværende rammer, og være et sted hvor sejlsport og andre søsportsaktiviteter trives og er i centrum, og hvor udøverne af disse aktiviteter har de bedst mulige forhold og faciliteter. Havnen, der jo er ”hjemtaget” af Hørsholm Kommune, skal primært tilgodese Hørsholms borgere, og hermed de lokale sejlere, der i øjeblikket mangler et klubhus. Skal sejlsporten overleve i fremtiden, skal der fortsat være plads til ”breddesejlere”, hvilket betyder mindre både på mindre budgetter. Det betyder også, at der skal være gode forhold for gæstesejlere.

Havnen skal være en folkelig og hyggelig havn, og den skal være et fredfyldt sted, hvor alle kan komme for at nyde udsigten, vejret, vandet, mad og drikke, og shopping faciliteter, helst af maritimt tilsnit. Havnen skal være udlagt æstetisk med lavt byggeri uden store industrilignende bygninger, med bevarelse af udsigten.

Hørsholm i Februar 2019   

Bestyrelsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar